Znajdź uczelnię dostosowaną do twoich potrzeb

Warsztaty Sztuki Kulinarnej w Uczelni Dietla

Warsztaty Sztuki Kulinarnej w Uczelni Dietla



Uczelnia Dietla w Krakowie serdecznie zaprasza na Warsztaty Sztuki Kulinarnej, które odbędą się 19 września o godzinie 16:00 na Rynku Głównym 34 (Pałac Spiski, 1 piętro).

Warsztaty poprowadzi Jerzy Sobieniak, znany i ceniony szef kuchni, ekspert kulinarny oraz wykładowca Sztuki Kulinarnej w Uczelni Dietla w Krakowie, wielokrotnie zapraszany do różnego rodzaju programów telewizyjnych. Jerzy Sobieniak w czasie warsztatów zdradzi nam swoje kulinarne sekrety, uporządkuje naszą dotychczasową wiedzę na temat sztuki gotowania i wytłumaczy procesy i zjawiska chemiczne zachodzące w trakcie przygotowywania i obróbki produktów spożywczych. Wiedza ta jest bardzo cenna i niezbędna, jeśli chcemy nauczyć się dobrze, smacznie i kreatywnie gotować. Wszystkich zainteresowanych serdecznie zapraszamy na spotkanie!Więcej informacji znaleźć można na stronie internetowej: www.dietl.edu.pl
obrazek

Data publikacji: 15.09.2014