Opinie o uczelniach - Akademia Leona Koźmińskiego

Opinie o uczelniach - Akademia Leona Koźmińskiego

FORMULARZ KONTAKTOWY >>

 

uczelnie

Akademia Leona Koźmińskiego

Akademia Leona Koźmińskiego

Gorąco zachęcamy do podzielenia się swoją opinią na temat Akademia Leona Koźmińskiego Z pewnością będzie ona bardzo pomocna dla waszych młodszych kolegów rozpoczynających studia wyższe.

  • Izabela
    Zarządzanie

    Cóż mogę rzecz na temat Akademii Leona Koźmińskiego? Wspaniale spędzone lata. Wiedza wyniesiona stamtąd bardzo pomogła mi w życiu zawodowym. Wykładowców wspominam równie ciepło jak przyjaciół z roku. Polecam Serdecznie wszystkim przyszłym studentom.
    2017-09-18 15:06:05
  • Aleksander
    Zarządzanie

    Na Akademii Leona Koźmińskiego w Warszawie studiowało mi się bardzo dobrze. Uczelnia ma wiele atutów, które są unikalne na tle pozostałych uczelni biznesowych w Polsce - takich jak networking, nauka w środowisku międzynarodowym oraz oparcie zajęć o case'y.Dobrą praktyką jest angażowanie się w organizacje studenckie, branie udziału w praktykach czy stażach, co na pewno ułatwia znalezienie pracy, w której dana osoba chce się realizować.
    2017-09-04 16:16:36
  • Michał
    Zarządzanie

    Jestem zachwycony studiowaniem na Akademii Leona Koźmińskiego! Międzynarodowe środowisko, świetna organizacja pracy i roku, bardzo dobrzy wykładowcy, którzy w większości charakteryzowali się dużą więdzą oraz co rzadkie potrafili zainteresować nią studentów. Uczelnia jest bardzo fajna i godna polecenia! :)
    2017-09-04 16:15:04
  • Mariusz

    Uczelnia ma świadomość konieczności pracy która stoi przed studentami i stara się podchodzić do tego elastycznie. Jest to cecha, której brakuje innym uczelniom w Polsce. Sam poziom jest wysoki, ale wykładowcy którzy z reguły są praktykami rynku potrafią zrozumieć położenie studentów.
    2017-08-02 09:33:10
  • Piotrek
    zarządzanie w wirtualnym środowisku

    Bardzo fajna uczelnia, największym plusem jest fakt, że wielu wykładowców to praktycy korzystający ze swojej wiedzy i doświadczenia a nie z tego co jest napisane w książce z 1991 roku ;D
    2017-08-02 09:32:11
  • Małgosia
    Ekonomia

    Moja opinia o Akademii Leona Koźmińskiego jest bardzo pozytywna! Bardzo miło wspominam 5 lat tam spędzonych, ludzi, których poznałam i kadrę. Jeśli w przyszłości będę chciała poszerzać swoją wiedzę to tylko tam! :)
    2017-08-01 09:18:56
  • Maciej

    Bardzo dobra uczelnia, kształci przedsiębiorców , uczy samodzielności, inspiruje do autonomii w biznesie, kontakty pozwalają znaleźć pracę już na studiach (dla 'etatowcow") a autonomicznym jednostkom rozwinąć narzędzia do kroku w samodzielność . Na tej uczelni każdy znajdzie swoje miejsce, bez względu na wykształcenie wyjściowe.
    2017-07-31 14:56:23
  • Szymon
    Przedsiębiorczość

    Uczelni nie mogłem sobie wymarzyć lepszej. Trafiłem na super ludzi z którymi się przyjaźnię, osoby które prowadzą zajęcia zawsze są pomocni i chcą dla studenta jak najlepiej. Jestem bardzo zadowolony z wyboru uczelni i nie wyobrażam sobie że mógłbym zmienić na jakąś inna. Jedynym minusem studiów to to że trwają tak krótko, bo te dwa lata zleciały mi nawet nie wiem kiedy :O
    2017-07-26 15:49:03

POLECAMY UCZELNIE

AKTUALNOŚCI UCZELNIANE

Studiuj Informatykę w WST w Katowicach! - tylko 1300 zł za 1 semestr

Studiuj Informatykę w WST w Katowicach! - tylko 1300 zł za 1 semestr
Dla pierwszych 20 osób, które chcą zapisać się na studia Informatyka w Wyższej Szkole Technicznej w Katowicach przygotowaliśmy specjalną promocję - tylko 1300 zł za pierwszy semestr. Szczegóły w regulaminie "Bądź szybszy zyskaj więcej".

Podyplomowe Studium Public Relations – zapisy tylko do 31 stycznia!

Podyplomowe Studium Public Relations – zapisy tylko do 31 stycznia!
Podyplomowe Studium Public Relations, czyli jedna z największych w Polsce instytucji kształcących specjalistów w zakresie PR, niebawem kończy ostatnią turę rekrutacji na studia. Zapisy trwają do końca stycznia 2016 r. Warto się pośpieszyć!

Informatyk : Trzy kroki do kariery

Informatyk : Trzy kroki do kariery
Komputery i nowoczesne technologie to Twoja pasja? Interesujesz się programowaniem i aplikacjami mobilnymi? Swoją zawodową przyszłość wiążesz z branżą IT? Gratulujemy wyboru!

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ

Czego boimy się w pracy?

Czego boimy się w pracy?

Praca na każdym stanowisku, niezależnie od tego czy ją lubimy, wi ...

więcej

Studia w Danii

Studia w Danii

W szeregu słów kojarzących się z Danią powinno się znaleźć, obok sł ...

więcej

Język angielski CPE

Język angielski CPE

Obcując z językiem angielskim od podstawówki, całkiem spora część polski ...

więcej

Polityka plików "cookie":

Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.

formularz kontaktowy