Opinie o uczelniach - Collegium Da Vinci (dawne WSNHiD)

Collegium Da Vinci (dawne WSNHiD) - Opinie

Gorąco zachęcamy do podzielenia się swoją opinią na temat uczelni Collegium Da Vinci (dawne WSNHiD) Z pewnością będzie ona bardzo pomocna dla Waszych młodszych kolegów rozpoczynających studia wyższe.

  • Cześć wszystkim! Zgadzam się z opiniami poniżej, uczelnia jest naprawdę spoko! Jak chce się czegos nauczuć to na pewno warto tam pójść! Jak na razie jestem bardzo zadowolony, wiekszosc materialow udostepniaja, zawsze mowia jak wyglada zaliczenie i można się dobrze przygotować wiec jak dla mnie bomba. Tylko to sa akurat moje pierwsze studia. Tez spoko jest plan w formie aplikacji na telefon :D

    P
    Informatyka
    27-12-2018
  • Hej, zajęcia przeprowadzane są bardzo ciekawie, nie ma czysto teoretycznych zajęć no nie licząc wykładów które czasami także zawierają dużo praktyki...Przez to że na zajęciach jest sporo pracy w grupach czas na zajęciach leci dość szybko. Jeśli chodzi o zaliczenia to wszystko zależy od wykładowców jeden na zaliczenie zechce projekt inny kolokwium. Z wykładowcami nie ma jakiegoś wielkiego problemu jeśli chodzi o dogadanie jakiejś sprawy. Jeśli chodzi o studia dzienne ich plusem jest to że z łatwością można pogodzić je z pracą ponieważ zazwyczaj są to 2-3 dni w tyg. Lokalizacja uczelni jest bardzo dobra, blisko na dworzec czy na przystanek tramwajowy, 5 min od szkoły jest lidl wiec w przerwie szybko można skoczyć po jakieś jedzonko:))

    Anka
    Zarządzanie
    20-12-2018
  • Jestem z Ukrainy, bardzo się cieszę, że przyjechałam do tej uczelni na studia, na kierunku zarządzanie kreatywne, studijuję już drugi rok, nauka bardzo praktyczna, zajęcia ciekawe, miła atmosfera. Z wyborem specjalności oraz i przygotowaniem dokumentów pomogli przedstawiciele uczelni - http://studentway.org.ua/page/magistratura-vysshaya-shkola-gumanitarnyh-nauk-v-poznani/

    Olena
    Zarządzanie
    20-12-2018
  • Cześć wszystkim! Jestem dopiero na pierwszym roku wiec za dużo nie będę mogła opowiedzieć ale chciało mi się napisać osobom które jeszcze mają jakieś wątpliwości co do uczelni... Jest to dopiero początek ale widzę że dobrze trafiłam!!! . Uczelnia jest duża, przystosowana dla osób niepełnosprawnych (w moim przypadku to był priorytet), wykładowcy mile nastawieni, mamy dużo praktyki, ogólnie bardzo polecam.:)

    MariA
    Edukacja elementarna
    12-12-2018
  • Cześć... Studiuję w Collegium Da Vinci i jest super!! Duzo różnych zajęć... Szczerze mówiąc jestem zadowolony z tych zajęć :D Nie wiem co mam dokładniej napisać żeby komus to pomogło... wykłady nie są nudne, ćwiczenia tak samo :P Na razie mialem jeden projekt w grupie, byla mozliwosc wyboru z paru opcji, co jest fajne . Warsztaty to 3/4 praktyki a wyklady to 3/4 teorie. Tak przynajmiej na Informatyce jest i to mi się podoba:)

    Patryk
    Informatyka
    10-12-2018
  • Studiuje informatyke na tej uczelni i moge smialo polecic. Duzo prakatyki uczysz sie stricte to co obralas jako glowny kierunek, co naprawdę jest super, bo z tego słyszałem na uczelniach publicznych tak nie ma:) . W moim przypadku duzo programowania. Jakby bylo malo sa kola naukowe ktore moga jeszcze bardziej rozwinac twoje zainteresowania. Wyklaadowcy sa uprzejmi i wyrozumiali sporo rzeczy mozesz z nimi zalatwic.

    Piotr
    Informatyka
    07-12-2018
  • Uczelnia jest super . Na pewno jest o niebo lepsza od uczelni publicznej . Zdecydowanie wykładowcy bardziej się starają i próbują odpowiedzieć nawet na najtrudniejsze pytania . Jestem na zarządzaniu kreatywnym i praktyki zaczynam od 2 roku chociaz można zacząć od 2 semestru . To jest uczelni gdzie wykładowca jest dla studenta i idzie Ci na rękę jak tylko może .na uczeni mamy bardzo silnie działające biuro karier ,które pomaga jak tylko może . Ćwiczenia i wykłady odbywają się we wtorki,środy i czwartki . Nie ma ich za dużo ale bardzo absorbują te zajęcia czas po zajęciach i trzeba czasami poświecić trochę czasu na naukę .

    K.
    Zarządzanie
    06-12-2018
  • Myślę że to jest fajna uczelnia. Wszystko są dla ciebie, da się dogadać z wykładowcami jakby co;) . Nowe sali dla zajęć, siłownia, bardzo fajne wykładowcy. Tutaj trochę inny system wykładów, wszyscy wykładowcy są profesjonaliści. Jestem z Ukrainy, i jeżeli mam jakiś problemy to każdy wykładowca proponuje swoją pomóc, czy jak kiedyś czegoś nie rozumiem to tez zawsze mi wytłumaczą:)

    max
    Marketing i nowe media
    19-02-2018
ikonka kierunki studiów
Kierunki studiów - artykuły